Passie voor transport

Wij zijn een klein familiebedrijf die diensten uitvoert voor klanten met passie! Daarnaast houden wij van directe communicatie, daarom heeft u als klant vaak direct contact met de chauffeur die het transport op dat moment voor u uitvoert. Dan heeft u direct antwoord op de vraag en scheelt het heel wat belletjes. Buiten de chauffeurs om is er 1 aanspreekpunt en daardoor blijven we erbij, we houden van korte lijntjes! Toch ondanks dat we een klein familiebedrijf zijn kunnen we erg veel voor u realiseren omtrent transport. Door de goede ervaringen met onze collega-bedrijven, vinden wij altijd een oplossing om uw gewenste transport waar te maken.

Historie

Na jaren werkzaam te zijn geweest als brandstoffen bedrijf, zijn de werkzaamheden overgegaan naar transport. Waar opa vroeger druk in de weer was met de Bedford, kolen, briqetten en petroleum, hebben de loodsen plaats gemaakt voor de bakwagens en trekker-oplegger combinaties. Inmiddels staat de vierde generatie Mastenbroek alweer aan het roer. Iets waar wij tot op de dag van vandaag erg trots op zijn.

Waar zijn wij goed in?

Wijzelf zijn gespecialiseerd in hoogwaardig transport, transport met kooi-aap, schadegevoelig transport en spoedtransport. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op, wij begroeten u graag als nieuwe klant!